duminică, 20 februarie 2011

Citatul zilei 20.02.2011

Sinceritatea este abilitatea de a spune adevarul fara a rani pe nimeni. »-Federico Fellini « Sa ne multumim cu ce avem, fara a face comparatii ; niciodata nu va fi fericit acela pe care-l va chinui fericirea mai mare a altuia. »- Seneca

4 comentarii:

  1. cred ca sinceritatea te poate elibera de minciuna pe care o tii in tine. chiar daca uneori se spune ca e mai bine sa minti, ca sa salvezi aparentele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta.Trebuie sa fim sinceri in primul rand cu noi insine.Si apoi cu ceilalti.Putem pastra parentele, dar mai devreme sau mai tarziu adevarul iese la iveala.Cu totii gresim intr-un fel sau altul in viata.Totul e sa ne putem recunoaste greselile si sa nu le mai repetam.

    RăspundețiȘtergere
  3. e cel mai greu sa fii sincer cu tine insuti. sa tu privesti in oglinda. si sa vezi cine esti cu adevarat. de obicei, asemenea adevaruri sunt ascunse sub pres. iar cand te hotarasti sa le scoti la lumina - e prea tarziu ca sa mai poti indrepta ceva...

    RăspundețiȘtergere
  4. E greu dar frumos sa fii sincer cu tine.Daca nu poti fi sincer cu tine, nu poti fi sincer cu nimeni.Siceritatea e f importanta in viata.Trebuie insa intr-adevar curaj,mult curaj sa te analizezi consecvent, si sa poti recunoaste ca ai si gresit, sa vrei sa te schimbi si sa o si faci.Oamenii puternici sunt sinceri.Daca alegi sa traiesti in minciuna,vesnic ai frica in inima.E mai bine sa fii deschis.Cat despre indreptat nu sunt de acord.Niciodata nu poate fi tarziu.Dar trebuie sa vrei cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere