miercuri, 24 aprilie 2013

Exista câte un suflet pereche pentru fiecare dintre noi!

"Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.
.............................................................
.....
Atunci când întâlnesti un suflet pereche, esti capabil sa renunti la orice s-ar opune si sa învingi orice ti-ar sta în cale. Te cufunzi în inima si îl simti acolo. Tacerea capata mii de nuante. Îl poti simti de la distanta. Îl poti simti în toata complexitatea lui, ca si cum l-ai cunoaste de mii de ani. Este ca si cum nu mai astepti nimic de la celalalt, pentru ca ai deja totul. Simplul fapt ca stii ca exista îti este suficient.
Este greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le percepi cand iti intalnesti Sufletul pereche. Nu exista doar atractie fizica, emotionala, sexuala, simti ca este mult mai mult, ca tot ce simti si percepi va exista pentru totdeauna. Iubirea este atat de mare si profunda incat orice departare de sufletul tau pereche iti va produce stari de rau, in special stari de lesin (un fel de devitalizare a corpului), dureri de inima etc. Ranile emotionale care apar in timpul relatiei pot fi resimtite mult mai adanc si mai dureros decat ar fi simtite in relatiile obisnuite.
In momentul in care doua suflete pereche se intalnesc, ele se simt deja de dinainte, de la distanta. Ele se stiu si se recunosc imediat, fara sa fie nevoie de conveniente si prea multe cuvinte.
Atunci insa cand cele doua suflete se intalnesc, se intampla un fenomen extraordinar care da celor doi sentimentul de implinire sufleteasca, de bucurie si beatitudine, astfel incat acestia nu vor sa se mai desparta, resimtind o durere unul pentru celalalt atunci cand sunt departe sau daca unul dintre ei are o problema. Comunicarea se face la nivel telepatic, unul simtindu-l pe celalalt asa cum este, dar si ca pe propria persoana.
............................................................Nu există decât un singur adevărat suflet-pereche care este jumătatea ta perfectă şi împreună creaţi o atmosferă ca de vrajă între voi, ceva ce nu mai simţi cu nimeni niciodată.
Se spune că acest suflet flacără reprezintă jumătatea sufletului tău şi că împreună formaţi un adevărat întreg, plin de dragoste şi armonie.
Exista câte un suflet pereche pentru fiecare dintre noi!
Sursa:
http://silencewithinus.blogspot.com/"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu